fbpx

Politika privatnosti

Politika o zaštiti privatnosti i kukijima

 

Opšte

 

Auto škola CAR (u daljem tekstu AŠCAR) kontroliše obradu svih ličnih podataka koji se prikupljaju na vebsajtu. AŠCAR poštuje vašu privatnost i usaglašeni smo sa uredbama važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije.

AŠCAR ne prikuplja i ne obrađuje lične podatke kroz kukije koje postavlja. Izuzetno, u slučaju potreba o kojima će korisnik biti obavešten i za koje će korisnik dati saglasnost, AŠCAR će obrađivati lične podatke koje korisnik svojevoljno ostavlja, putem registrovanja na vebsajt zbog neke usluge koju vebsajt pruža. Ove informacije mogu da uključuju korisnikovo ime i prezime, e-mail adresu, datum rođenja i državu prebivališta. U zavisnosti od programa i usluge na koju se korisnik prijavljuje, potrebno je ostaviti još neke dodatne podatke specifične za tu radionicu, konkurs ili registraciju na koju se korisnik dobrovoljno prijavljuje.

 

Komentari

 

Kada posetioci ostave komentare na vebsajtu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i user agent njegovog brauzera za pomoć u otkrivanju spam komentara.

Anonimizovana niska napravljena od vaše adrese e-pošte (takođe nazvana i heš) može biti dostavljena usluzi Gravatar da bi se videlo da li je koristite Gravatar. Politika privatnosti usluge Gravatar je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u smislu vašeg komentara.

 

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

 

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

 

Prenos, čuvanje i obrada podataka

 

Prenos, čuvanje i obrada podataka prikupljenih putem ovog vebsajta obezbeđeni su putem standardnih i uobičajnih tehničkih mera. AŠCAR može uz Vašu saglasnost proslediti Vaše lične podatke kompanijama i udruženjima koje posluju u okviru AŠCAR ili trećim licima u slučaju obavljanja neke od usluga koju ste vi tražili, a te strane će obrađivati vaše lične podatke u skladu sa uputstvima.

 

Pristup, ispravke ili uklanjanje sadržaja

 

U bilo koje vreme možete da zahtevate da AŠCAR obezbedi pristup vašim ličnim podacima koje smo prikupili. Takođe, možete da zahtevate da AŠCAR ispravi ili obriše lične podatke. Molimo vas da pošaljete e-mail na autoskolacar021@gmail.com u slučaju da imate bilo kakva pitanja i zahteve u vezi sa ličnim podacima.

Ova Politika o zaštiti privatnosti i kukijima može biti izmenjena ili dopunjena. Navedene promene će stupati na snagu odmah nakon objavljivanja izmenjene i dopunjene Politike o zaštiti privatnosti i kukijima. Korisnci vebsajta se savetuju da redovno čitaju Politiku o zaštiti privatnosti i kukijima zbog mogućih izmena.

 

Politika kukija

 

Vebsajt Auto škole CAR (autoskolacar.com) koristi kukije. Kukiji su male tekstualne datoteke koje vebsajt čuva na vašem računaru.

 

Kukiji koji se koriste na vebsajtu

 

Ovaj vebsajt koriti kukije u sledeće svrhe:

Fukcionalni kukiji: kukiji koji se koriste kako bi se unapredila pristupačnost vebsajta korisnicima. Na primer, kuki se postavlja kako bi alati za čuvanje informacija radili efikasnije. Funkcionalni kukiji vebsajta koje AŠCAR čuva na vašem kompjuteru ostaju validni samo tokom vašeg boravka na sajtu.

Analitički kukiji: AŠCAR koristi kukije servisa Google Analytics u svrhe analiziranja načina na koji posetioci koriste vebsajt. AŠCAR onda može da unapređuje vebsajt. Google Analytics samo obrađuje podatke koje dobija putem vebsajta na anoniman način. Molimo vas da posetite google.com/analytics za više informacija o Google Analytics.

Kukiji trećih lica: vebsajt dozvoljava upotrebu kukija dodatnih programa (plug-in) za društvene mreže nekoliko različitih trećih lica. Ovo omogućava da korisnik deli sadržaj vebsajta na određenim društvanim mrežama. Upotreba podataka koje treća lica prikupe putem ovih plugin-ova za društvene mreže pod kontrolom je isključivo tih trećih lica jer AŠCAR ne može da čita te kukije (niti ova lica mogu da čitaju kukije AŠCAR). Za više informacija o kukijima trećih lica, molimo vas da pročitate politike tih trećih lica u vezi sa zaštitom privatnosti i kukijima.

 

Menjanje podešavanja

 

Menjanjem podešavanja na svom veb brauzeru možete podesiti da dobijete obaveštenje ukoliko se neki kuki sačuva na vašem kompjuteru. Menjanjem podešavanja, možete takođe da podesite da vaš brauzer ne prihvata kukije sa ovog vebsajta. Međutim, ukoliko vaš brazuer ne prihvata kukije sa ovog vebsajta, možda nećete moći da pristupite svim delovima vebsajta.


Kontakt

 

Molimo vas da pošaljete e-mail na autoskolacar021@gmail.com ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa upotrebom kukija na ovom vebsajtu.