fbpx

Upoznajte naš tim

Dušan Šarčević

Direktor i osnivač auto škole CAR. Licencirani predavač ispitivač i instruktor svih kategorija.

Nedeljka Šarčević

Osnivač auto škole CAR. Licencirani instruktor vožnje i predavač teorijske obuke kategorija. Psiholog i psihoterapeut sa 29 godine iskustva u rukovođenju auto školom.

Vladimir Šarčević

Licencirani predavač ispitivač i instruktor svih kategorija.

Bojan Božić

Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M.

Srećko Kovačević

Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M.

Radoslav Šišarica

Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M

Zoran Marković

Licencirani predavač ispitivač i instruktor svih kategorija.

Milijana Kovačević

Administator auto škole. Diplomirani ekonomista.

Radmila Kovačević

Administator auto škole. Diplomirani pravnik.

Marija Molnar

Administator auto škole

Dušan Stojmenović

Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M

Bojana Milošević

Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M

Naš tim

Naši počeci

Auto škola CAR je osnovana 6. marta 1991. godine u Novom Sadu. Sve ove godine dokazivali smo se marljivim radom i stručnošću. Preko 14.000 kandidata je prošlo kroz obuku u našoj školi. Auto škola CAR je u početku posedovala svega dva vozila i dvoje zaposlenih. Međutim, već sami počeci su ukazivali na rastući trend naše škole. Veoma brzo škola je napredovala kako u broju vozila, tako i u broju zaposlenih. Ljudi su prepoznavali naš kvalitet i želju za radom od samog početka. Godine 1998. auto škola je postala Centar za obuku vozača i u našim prostorijama se od tada vrše zvanični ispiti pred ispitnom komisijom teorijskog dela ispita.

Inovativnost

Činjenica koja nas razlikuje od ostalih auto škola u Novom Sadu je da smo mnogo pre stupanja na snagu novog Zakona o bezbednosti saobraćaja radili po takvim standardima. Posedovali smo sve vreme nova vozila, imali stalno zaposlene i radili u sopstvenom prostoru i organizovali teorijsku obuku u našoj učionici sa modernim metodičkim sredstvima. O našem kvalitetu najviše govori statistika prolaznosti naših đaka na testu 86% i na praktičnom delu ispita 89%.

CAR danas

U auto školi CAR stalno su zaposleni licencirani instruktori, licencirani predavači teorijske obuke i licencirani ispitivači na teorijskom i praktičnom ispitu. Zaposleni su dugi niz godina u ovoj delatnosti i pravi su profesionalci u svom poslu. Naši zaposleni čine stub naše organizacije i zajedno radimo na što kvalitetnijoj obuci naših polaznika. Dokaz da naši instruktori kvalitetno rade su zadovoljni đaci koji uvek dovode svoje prijatelje ili rođake da se obučavaju kod njihovih instruktora tako da je PREPORUKA naša najbolja reklama.

Vozni program

Naš vozni program za B kategoriju čine moderna i nova vozila marke Audi, Toyota, Polo, Mercedes, Seat, Peugeot,Renault i Fiat, za C kategoriju kamion Mercedes Atego 1.328, CE kategoriju kamion Mercedes Atego 1.328 plus Kögel prikolica sa kojom čini skup i za motociklistički program Honda Hornet, Piaggio Beverly 500 ccm i Piaggio Liberty 125 ccm.

Psihološka procena

Jedinstveni smo po tome što je u našoj auto školi u stalnom radnom odnosu saobraćajni psiholog i psihoterapeut čija je procena važna prilikom odabira instruktora za svakog od polaznika. Edukovani smo da u odnosu sa kandidatima ostvarimo što bolji odnos i komunikaciju kao i među sobom. Često se održavaju radionice na teme koje su polaznicima potrebne i interesantne, a koje se održavaju mimo redovne teorijske obuke.

Odavno smo spremni za promene, jer ulažemo u našu delatnost da biste se Vi bolje osećali na putu sa dozvolom u džepu, a i mi bili ponosni što smo deo Vašeg obrazovanja!

 

Osnovne vrednosti koje negujemo su rad, kvalitet, saradljivost, razumevanje i pre svega motivacija.