NAŠ TIM

Dušan Šarčević

Dušan Šarčević

Direktor i osnivač auto škole CAR. Licencirani instruktor vožnje svih kategorija. Vozač svih kategorija. Licencirani ispitivač teorijskog i praktičnog dela ispita. Član Zajednice auto škola Srbije od osnivanja. Preko 22 godine iskustva u obuci.

auto instruktor

Radoslav Šišarica

Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M. Vozač svih kategorija. Dugogodišnje iskustvo u međunarodnoj špediciji sa 10 godina iskustva u obuci vozača.

Nedeljka Šarčević

Nedeljka Šarčević

Osnivač auto škole CAR. Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M Vozac B, C i E kategorije. Psiholog i psihoterapeut sa 22 godine iskustva u rukovođenju auto školom.

Vladimir Šarčević

Licencirani predavač teoretske obuke. Licencirani ispitivač teoretskog dela ispita. Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, A1, A2, A, B1, B, BE, F, M. Vozač svih kategorija sa šest godina iskustva u obuci i ispitivanju kandidata. Obuka na engleskom jeziku.

Srećko Kovačević

Licencirani instruktor vožnje kategorija: AM, B1, B, BE, F, M. Vozač B, C i E kategorija sa 17 godina iskustva u obuci vozača.

O NAMA

Naši počeci

Auto škola CAR je osnovana 6. marta 1991. godine u Novom Sadu. Sve ove godine dokazivali smo se marljivim radom i stručnošću. Preko 11.000 kandidata je prošlo kroz obuku u našoj školi. Auto škola CAR je u početku posedovala svega dva vozila i dvoje zaposlenih. Međutim, već sami počeci su ukazivali na rastući trend naše škole. Veoma brzo škola je napredovala kako u broju vozila, tako i u broju zaposlenih. Ljudi su prepoznavali naš kvalitet i želju za radom od samog početka. Godine 1998. auto škola je postala Centar za obuku vozača i u našim prostorijama se od tada vrše zvanični ispiti pred ispitnom komisijom teoretskog dela ispita.

Inovativnost

Činjenica koja nas razlikuje od ostalih auto škola u Novom Sadu je da smo mnogo pre stupanja na snagu novog Zakona o bezbednosti saobraćaja radili po takvim standardima. Posedovali smo sve vreme nova vozila, imali stalno zaposlene i radili u sopstvenom prostoru i organizovali teoretsku obuku u našoj učionici sa modernim metodičkim sredstvima. O našem kvalitetu najviše govori statistika prolaznosti naših đaka na testu 86% i na praktičnom delu ispita 89%.

CAR danas

U auto školi CAR stalno su zaposleni licencirani instruktori, licencirani predavač teoretske obuke i licencirani ispitivači na teoretskom i praktičnom ispitu. Zaposleni su dugi niz godina u ovoj delatnosti i pravi su profesionalci u svom poslu. Naši zaposleni čine stub naše organizacije i zajedno radimo na što kvalitetnijoj obuci naših polaznika. Dokaz da naši instruktori kvalitetno rade su zadovoljni đaci koji uvek dovode svoje prijatelje ili rođake da se obučavaju kod njihovih instruktora.

Vozni program

Naš vozni program za B kategoriju čine moderna nova vozila marke Audi, Toyota, Polo, Mercedes, Seat, Peugeot i Fiat, za teretni program kamion Mercedes Atego 1.328, prikolica Kögel i za motociklistički program Piaggio Beverly 500 ccm i Piaggio Liberty 125 ccm.

Psihološka procena

Jedinstveni smo po tome što je u našoj auto školi u stalnom radnom odnosu saobraćajni psiholog i psihoterapeut čija je procena važna prilikom odabira instruktora za svakog od polaznika. Edukovani smo da u odnosu sa kandidatima ostvarimo što bolji odnos i komunikaciju kao i među sobom. Često se održavaju radionice na teme koje su polaznicima potrebne i interesantne, a koje se održavaju mimo redovne teoretske obuke.

Odavno smo spremni za promene, jer ulažemo u našu delatnost da biste se Vi bolje osećali na putu sa dozvolom u džepu, a i mi bili ponosni što smo deo Vašeg obrazovanja! 

Osnovne vrednosti koje negujemo su rad, kvalitet, saradljivost, razumevanje i pre svega motivacija.